Spar penger på strømregningen.Noen sutgifter, kan du ikke gjøre noe med. For eksempel, forsikring, bredbånd, og så klart strømregning. Strømregning må alle vi betale for det i det hele tatt ha strøm hjemme. De variable kostnadene som blir fakturert fra strømleverandør for den faktiske strømforbruket har, men du kan øve innflytelse. Nedenfor går vi gjennom noen raske tips som du enkelt kan bruke for å spare penger på strøm.

Forsegle kantene og hull

Vi bruker store summer på oppvarming, spesielt i vinter månedene. Enten du har direkte strøm eller noen annen form for løsning for oppvarming av boliger, er det viktig at du minimerer varmeutvikling. En enkel måte å unngå at den dyre varmen forsvinner er å gjennomgå alle lister, vinduskarmer og dørkarmer å forsegle dem. Du kan enkelt finne hull ved å holde en fuktig hånd på gapet. Er du ett trekk, har du et gap som må tettes med for eksempel tape eller silikon.

Isolere vinduer

Knyttet til ovennevnte tips er å isolere vinduene. For å isolere vinduene er ikke behov for noen stor operasjon, og du absolutt ikke trenger å skifte ut alle vinduene mot den mest moderne og energisparende type. Faktisk, det er nok isolasjon film du med en hårføner og-stick til glasset.
Redusere varmen og bruk termostaten

Hver grad du senker innetemperaturen gir ganske betydelige energibesparelse, og hvis du kan sette opp med en eller noen få grader lavere temperatur inne vil du legge merke til at neste strømregning. Du kan med fordel kombinere en generell nedgang i temperaturen ved hjelp av en termostat som lar deg planlegge varmen. Det er mange praktiske termostatløsninger til bruk, og noen kan til og med fjernstyres.


Bytt ut de gamle pærene

Hvis du ikke har erstattet de gamle energi skurker for å lyspærer, er det på høy tid å gjøre det nå. Med de nye LED-lamper og sparepærer får du samme lysstyrke (i lumen) til et energiforbruk på ca 25% sammenlignet med en lyspære av den eldre modellen. En annen fordel er at de nye energisparende lamper har en lengre levetid. De kan koste mer, men du sparer på den ekstra kostnaden på kort tid.

Vask smart

Vaskemaskinen er en elslukare av store dimensjoner og en hyppig vask kan gi et ganske stort fotavtrykk i lommeboken. Heldigvis finnes det flere enkle måter å spare på strøm og dermed har mindre regninger.

Her er de tre beste tips:
Vask kaldt (40 eller 30 grader fungerer bra for normalsmutsade klær)
Vask full last (halv maskin bruker nesten like mye energi som en full maskin)
Unngå tørketrommel (tørketrommel bruker 3-4 ganger så mye strøm som vaskemaskinen)

Det er mye mer du kan gjøre som vil minske strømpriser du ender opp med å betale. Les mer i vår blogg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva påvirker strømprisene